BakterBlog

BakterBlog

Metrók és egyebek

2017. november 16. - VikoBahn

Üdvözöllek!

Igen,tudom,nagyon régen írtam már bejegyzést,picit el voltam havazva mostanában,aminek persze megvolt az oka is.A héten költöztünk össze barátnőmmel,Szolnokon vettünk ki egy albérletet,mikor nem dolgoztam,akkor vásárolni voltam,rendezkedni kellett.Még modell is alig van itthon,szüleimnél marad a gyűjteményem jelentős része,ott van nekik egy biztonságos vitrines szekrény.

p1180580.JPG

Az első három modell,ami már ide lett kihelyezve,az kettő darab Metró motorkocsi és egy darab köztes kocsi.Az egyik motorkocsi az otthon lévő 81-717-es párja,a másik pedig egy "pók".Az otthoni motorkocsit természetesen elhozom,talán már a holnapi nap folyamán.

Nézzük a részleteket!

A modelleket Balázs barátom készítette,3D nyomtatással.Különösebben nem kell bemutatni őket,hiszen a múltkor picit részletesebben is írtam már az általa készített modellekről.Kedvező ár,egyszerű,de masszív kocsiszekrény.A három modell remekül mutat egymás mellett és egymás mögött egyaránt!

Ami igazán megtisztelő dolog,az az,hogy a most érkezett 81-717-es motorkocsi a Balázs által készített 50. metró modell!

p1180578.JPG

p1180552.JPG

p1180558.JPG

A modelleknek nagyon örülök,tervben van természetesen további metrók beszerzése is,hiszen ha minden jól alakul,egy külön vontatási telepet kapnak majd.

Még az idei évben érkezik egy igazi Ganzos dízelgép,a Nagybobó,azaz A25 016 is,szintén 3D nyomtatott formában,ráadásként pedig kettő darab MDmot motorkocsi is mögé lesz csatolva,amiket én fogok összerakni,hasonlóképpen,mint az uzsgyit,de róluk részletesen majd a következő modelles bejegyzésben!

A bejegyzés trackback címe:

https://vikobahn.blog.hu/api/trackback/id/tr6713285213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása